Acest vast domeniu include o varietate de aplicaţii pentru care putem furniza soluţia tehnică şi aparatura specifică. Menţionăm următoarele tipuri de aplicaţii: supravegherea video în interiorul și exteriorul clădirilor, cu posibilităţi de înregistrare, detecţie şi declanşare a alarmelor în caz de efracţie, supraveghere video complexă pentru activităţi speciale: cazinouri, săli de jocuri, săli de spectacol, supraveghere video complementară sistemelor de securitate în incinte şi hale industriale, sisteme de supraveghere video a proceselor industriale şi de declanşare a alarmelor în cazul depăşirii unor parametri, sisteme de supraveghere video mascate şi sisteme de supraveghere video pentru aplicaţii speciale.

Sistemele de detecție și alarmare în caz de efracție proiectate și instalate de către noi au acoperit toată gama de centrale, dar cu o concentrare mare pe centrale de detecție și avertizare în caz de efracție medii și mari. În acest domeniu am acoperit o plajă mare de clienți: bănci, spații comerciale, clădiri de birouri, depozite, spații logistice, clădiri rezidențiale și industriale.

In ceea ce privește controlul accesului, asigurăm dezvoltarea unei largi game de aplicaţii pornind de la instalaţii de acces pe bază de cod numeric și/sau cartele de proximitate, până la sisteme cu recunoaștere biometrică (amprentă, recunoaștere facială etc.), control şi analiză a accesului, monitorizarea unui număr foarte mare de puncte de acces și integrarea cu alte sisteme de securitate prin softuri specifice.

Toate sistemele enumerate mai sus, pornind de la aplicaţii de uz curent până la aplicaţii speciale, sunt studiate şi aprofundate de specialiştii noştri. Multe dintre proiectele pe care le dezvoltăm se situează la vârful tehnologiilor mondiale în acest domeniu.